Jon Brunberg Förlag/Publishing
#caption1

Matlagningsaktion med Erikson/Willén på FotobokGbg i Göteborg

#caption2

FotobokGbg 2016 i Göteborg

#caption3

Läsning av Khashayar Naderehvandi på Bonniers konsthall vid releasen av Tågteve

#caption4

Tågteve av My Lindh

#caption5

A lot - Joachim Carlsson, omslag

#caption6

Abborrbullar, bild från 10 grader celsius

#caption7

Release av 10°C på Färgfabriken i Stockholm

 

Smygstartsrea inför förlagets ettårsfirande!

2016-12-06 00:20:21

För ungefär ett år sedan frågade Carl Johan Erikson och Karin Willén om jag ville förlägga deras kärnkraftsrelaterade hybridkokbok 10°C. Det blev början på ett otroligt kul år i publicerandets tecken och jag vill passa på att tacka alla som har bidragit till det!

Ytterligare två böcker utkom under året: Joachim Carlssons A lot som släpptes den 31/3 och My Lindhs Tågteve den 19/10. Det hölls releaser på Färgfabriken, Uppsala Konstmuseum och Uppsala Stadsteater samt Bonniers Konsthall. Förlaget deltog i Konst- och fotoboksmässor i Göteborg och Stockholm och tävlade i Årets Måltidslitteratur med mera.

Jag hoppas kunna släppa två nya böcker på förlaget under början på nästa år, då jag också kommer fira ettåringen lite grundligare. Men först smygstartar jag med en rea! Under december månad går det nämligen att köpa alla titlar som kommit ut i år från förlagets webbshop till ”release-pris” plus frakt.

Jon Brunberg Förlag

Jon Brunberg Förlag ger ut böcker och konstbokverk som är producerade av konstnärer. Flera av förlagets böcker är en del av ett större konstnärligt projekt där boken ingår som en naturlig del och eget konstnärligt rum. En del riktar sig till en publik utanför konstens värld. Andra involverar praktiker och teoretiker från andra fält än konstens.

*

Vill du ha info om nya böcker och events när det händer, i din inbox? Anmäl dig till nyhetsbrevet! 

*

Köp förlagets böcker direkt från Samlade Skrifter

 

DELA

Add to Facebook Twitter this! Bookmark w delicious Add to Stumbleupon