Jon Brunberg Förlag/Publishing
#caption1

#caption2

Bonniers Konsthall 19/10, läsning av Khashayar Naderehvandi

#caption3

Bonniers Konsthall 19/10, läsning av Marianna Garin

#caption4

Bonniers Konsthall 19/10, Tågteve, Display

 

Epilog till releaserna av My Lindhs Tågteve

2016-10-21 19:41:15

Nu är My Lindhs bokverk Tågteve grundligt releasad. Tack till alla er som kom och lyssnade, läste, bläddrade, diskuterade vid releaserna på Bonniers Konsthall i Stockholm den 19/10 och Offkonsten! c/o Teatergalleriet på Uppsala stadsteater den 20/10. Ett speciellt tack till Marianna Garin, Khashayar Naderehvandi och Monica Sand för er medverkan och till alla på Bonniers konsthall och från Uppsala kulturförvalning och kulturnämnd som hjälpte oss med dessa fina arrangemang! Fotografierna är tagna av Jon Brunberg under releasen på Bonniers konsthall.

För er som inte kunde komma till releasen så kan Tågteve beställas från förlagets webbshop till releasepriset 160 kr + 45 kr porto även under november. Boken kommer att finnas i handeln om ett par veckor och kommer då att ha ett utpris på 200 - 240 kr. Boken kommer att finnas i butikerna på Uppsala Stadsteater och Uppsala Konstmuseum.

Jon Brunberg Förlag

Jon Brunberg Förlag ger ut böcker och konstbokverk som är producerade av konstnärer. Flera av förlagets böcker är en del av ett större konstnärligt projekt där boken ingår som en naturlig del och eget konstnärligt rum. En del riktar sig till en publik utanför konstens värld. Andra involverar praktiker och teoretiker från andra fält än konstens.

*

Vill du ha info om nya böcker och events när det händer, i din inbox? Anmäl dig till nyhetsbrevet! 

*

Köp förlagets böcker direkt från Samlade Skrifter

 

DELA

Add to Facebook Twitter this! Bookmark w delicious Add to Stumbleupon 

 
 
");