Jon Brunberg Förlag/Publishing

Smygstartsrea inför förlagets ettårsfirande!

För ungefär ett år sedan frågade Carl Johan Erikson och Karin Willén om jag ville förlägga deras kärnkraftsrelaterade hybridkokbok 10°C. Det blev början på ett otroligt kul år i publicerandets tecken och jag vill passa på att tacka alla som har bidragit till det!

Ytterligare två böcker utkom under året: Joachim Carlssons A lot som släpptes den 31/3 och My Lindhs Tågteve den 19/10. Det hölls releaser på Färgfabriken, Uppsala Konstmuseum och Uppsala Stadsteater samt Bonniers Konsthall. Förlaget deltog i Konst- och fotoboksmässor i Göteborg och Stockholm och tävlade i Årets Måltidslitteratur med mera.

Jag hoppas kunna släppa två nya böcker på förlaget i början på nästa år, då jag också planerar att fira ettåringen lite grundligare. Men först en smygstartsrea! Till och med den 31 december kan du köpa alla titlar som kommit ut i år från förlagets webbshop till ”release-pris” plus frakt.

Förlagets böcker går förstås, som alltid, att köpa genom Samlade skrifter och en rad bokhandlar. Hela listan finns här.

Även ”fysiska” bokhandlar får rabatt under december månad vid beställning av utvalda titlar direkt från förlaget. Kontakta Jon Brunberg på mail info@jonbrunbergforlag.se eller telefon 070-3143692 för mer information.