Jon Brunberg Förlag/Publishing
#caption1

#caption2

#caption3

#caption4

 

Förlaget deltar i Manifestation Lövholmen 20-30 augusti

2020-08-16 21:35:50

Förlaget deltar i Manifestation Lövholmen som samlar ett sextiotal konstnärer och kulturverksamheter i en utställning på Färgfabriken.  Sedan 2016 har förlagets huvudlager funnits i Jon Brunbergs ateljé i föreningen Färgkontoret i Beckershuset på Lövholmsgränd 12. Nu flyttar en del av lagret ned till Färgfabriken där du kan bläddra i förlagets böcker och köpa exemplar till specialpris.

Manifestation Lövholmen är ett initiativ från Färgfabriken som sätter ljus på Lövholmen som en unik kulturell nod i Stockholm.

Utställningen är öppen 20-30 augusti, öppet 11-16 torsd-sönd (Butiken och Kaféet kommer ha samma öppettider). Ingen organiserad öppning pga covid-19.

Facebook-event
Läs mer på Färgfabrikens hemsida

Loggan för eventet har skapats av Beata Boucht

Jon Brunberg Förlag

Jon Brunberg Förlag ger ut böcker och konstbokverk som är producerade av konstnärer. Flera av förlagets böcker är en del av ett större konstnärligt projekt där boken ingår som en naturlig del och eget konstnärligt rum. En del riktar sig till en publik utanför konstens värld. Andra involverar praktiker och teoretiker från andra fält än konstens.

*

Vill du ha info om nya böcker och events när det händer, i din inbox? Anmäl dig till nyhetsbrevet! 

Här hittar du förlagets böcker!