Jon Brunberg Förlag/Publishing

Händer och hänt i september och oktober

Under hösten har förlagets böcker presenterats under en rad evenemang av olika slag: seminarier, konferenser, bokmässor- och festivaler och boksamtal mm.

Annika Thörn Legzdins besökte Landskrona Fotofestival den 9-10 september, Unseen Bookmarket i Amsterdam 22-24 september där hon signerade sin nyutkomna bok Remediation. Hon hade också Göteborgs-release av boken på Fotobok GBG den 30 september och ett boksamtal på CFF tillsammans med Jon Brunberg på Centrum för Fotografi i Stockholm den 4 oktober.

Den 13 oktober kl 17-20 öppnar hennes utställning med titeln Remediation Tegen2 i Stockholm, som bland annat innehåller fotografier från boken. Välkomna!

Under hösten har Carl Johan Erikson och Karin Willén deltagit med sitt projekt 10°C i forskningssammanhang relaterat till kärnenergi, där de presenterat boken 10°C – Recept från Forsmarks skärgård och bjudit på fisk från Forsmark tillagad enligt bokens recept. Aktioner och presentationer har ägt rum i samband med The Nuclear Legacies conference som hölls i Stockholm den 14-16 September och den 10 oktober som en del av Isotop Seminar som arrangerades på KTH i Reaktorhall 1 som en del av en pågående kurs på Kungl. Konsthögskolan.

 

Nya försäljningsställen:

Printed Matter i New York (Remediation)