Jon Brunberg Förlag/Publishing

Förlaget deltar i Manifestation Lövholmen 20-30 augusti

Förlaget deltar i Manifestation Lövholmen som samlar ett sextiotal konstnärer och kulturverksamheter i en utställning på Färgfabriken.  Sedan 2016 har förlagets huvudlager funnits i Jon Brunbergs ateljé i föreningen Färgkontoret i Beckershuset på Lövholmsgränd 12. Nu flyttar en del av lagret ned till Färgfabriken där du kan bläddra i förlagets böcker och köpa exemplar till specialpris.

Manifestation Lövholmen är ett initiativ från Färgfabriken som sätter ljus på Lövholmen som en unik kulturell nod i Stockholm. På hemsidan skriver Färgfabriken att de "uppmärksammar Lövholmen som kulturellt nav i Stockholm. En öppen inbjudan har gått ut till områdets kulturutövare och de medverkande har själva valt exempel ur sin produktion. Tillsammans bildar dessa exempel en rik flora av uttryck för en rad olika kulturella verksamheter. Vi vill visa på den enorma bredd av kulturella uttrycksformer som finns i området genom att öppna upp våra dörrar och låta dessa ta plats i en utställning på Färgfabriken."

Utställningen är öppen 20-30 augusti, öppet 11-16 torsd-sönd (Butiken och Kaféet kommer ha samma öppettider). Ingen organiserad öppning pga covid-19.

Facebook-event
Läs mer på Färgfabrikens hemsida

Loggan för eventet har skapats av Beata Boucht